Vásárlói vélemények

Nagy Imre , magánvásárló, Hajdúszoboszló

  • Jó hőtechnikai képesség, kiváló minőség, jól eltalált konstrukció és nem utolsósorban esztétikailag örömet nyújtanak az általunk vásárolt ajtók, ablakok és bejárati ajtók.

Banga Zsolt , magánvásárló, Budapest

  • Belső ajtókat vásároltunk a cégtől. Bonyolult toló szerkezetek voltak az ajtók között. Többféle alapanyagból választottunk és az általunk választott színük is különböző volt a termékeknek.  A borovifenyőből és merantiból készült belső ajtók bútor minőségűek lettek.

Szakál Zoltán , Otthome kft. ,tulajdonosa, Budapest

  • A saját ajtóimat is a Cégtől vásároltam, de folyamatosan építjük be a beruházásaink folyamán a kültéri ablakokat és bejárati ajtókat is. Mindig egyenletesen jó minőséget szállítanak számunkra.

Kiss Roland , Falkit kft. ügyvezetője, Nyíregyháza

  • Sajnos a saját házamra nem ettől a nyílászáró gyártó Cégtől vettem az ablakaimat, ajtóimat, hiszen már kész házat vásároltam. Viszont azóta már többször használtuk a termékeket társasházak nyílászáró cseréjénél is.

Németh István , magánvásárló, valamint a KFK INVEST kft. beruházási vezetője- Budapest

  • A saját belső ajtóimat is ezzel az üzemmel gyártattam le. A Bp. II. kerületben (rózsadombi) 2008 folyamán épült 8, ill. 9 lakásos társasházainkhoz is ettől a cégtől vásároltuk a kültéri és a beltéri ajtókat, ablakokat. A belsőajtók kilincseinél hiányoltam a bőségesebb választékot, egyébként a nyílászárók kiváló minőségűek.

Dr.Kovács Előd és Kovács Petronella , magánvásárló,  Budapest

  • Kedves Imre! Szívből köszönjük a művészi színvonalú alkotásaitokat, és azt a meleg hangú levelet, mellel az egész lebonyolítására feltetted a koronát. Vállalkozásodhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk őszinte nagyrabecsüléssel.

Szőllősi Katalin, Ostoros

  • Megköszönöm ifj.Kunkli Imre Úrnak, hogy a házunkba – a cégük által gyártott, de nem általuk – beépített nyílászárókat személyesen átvizsgálta és a beépítésből adódó hibákat saját kezűleg kijavította. Ajánlom minden kedves leendő vásárlónak, hogy vegye igénybe a cég által biztosított szakszerű beépítési lehetőséget a későbbi hibák elkerülése végett. Ezek a gyönyörű kivitelű minőségi termékek megkívánják és megérdemlik a hozzáértő kezek munkáját. Köszönöm a korrekt segítőkészségét! Jó egészséget és sok sikert kívánok!